Na jaren in de branche gewerkt te hebben heeft Hans van Duinen in 2002 de stoute schoenen aangetrokken om van Duinen Reclame officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Hans begon op zolder met een van de eerste snijplotters een pinfeed plotter met een breedte van 30cm. Op zolder werden er reclameborden gemaakt voor voetbalvelden en kleine bestickeringen.

Na een tijdje was het bedrijf uit de voegen gegroeid en werd het bedrijf voortgezet op de van Heemstraweg bij de boer in de schuur. Daar werd de plotter ingeruild voor een bredere, 60cm plotter, en nog wat later voor de eerste Summa 120d plotter. Ook werd in 2004 een Roland 300V print- & cut printer aangeschaft. Dit was op dat moment “revolutionair” in de wijde omgeving waren er hier niet veel van.

Toch was het pand na een tijd toch te klein en is het bedrijf verhuist naar de Metaalweg. In de tijd op de Metaalweg is er een Roland SV640 gekomen, een 160cm Laminator en een Summa S 140D plotter. Omdat we toch voorop willen lopen op de concurrenten hebben we afgelopen jaar geinvesteerd in een nieuwe printer, nieuwe laminator en een nieuwe plotter. Ook zijn we in augustus 2018 verhuisd naar de Scheidingsweg waarwij de kwaliteit kunnen leveren wat er van ons verwacht wordt.

Omdat het, met alle machines, toch te klein werd hebben we een tweede vestiging waar we het design verzorgen en het productiewerk. Zo zijn we voor de toekomst voorbereid.

Sluit Menu