Printer
Wij printen op een 160cm Epson SureColor S80600 met een Pantone kleurbereik van 95%! Dit is mogelijk omdat tussen de 10 kleuren, waarmee wij printen, rood en oranje zit. Dit zijn in de printindustrie de moeilijkste kleuren om te produceren. Ook kunnen wij, in grote oplage, wit printen om uw transparante prints duidelijk zichtbaar te maken op raampartijen.

Laminator
Wij lamineren alle prints op de 165cm Kala Mistral 1650, de Rolls-Royce onder de laminatoren. Met een instelbaar verwarmde wals kunnen wij uw Full Color print voorzien van een goede beschermlaag en gaat uw print lang mee.

Plotter
Wij snijden op de Summa S2 160T. Summa is in de signindustrie dè snijplotter bij uitstek. Niet alleen kunnen wij op 160cm de full color prints snijden, door het gebruik van het ingebouwde OPOS systeem, maar ook alle kleuren folies voor de “normale” belettering.

Transferpers
Voor de bedrukking van kleding maken wij gebruik van een Sisser transferpers. Daarmee kunnen wij u helpen met caps, shirts, truien en alle soorten textiel

Folies
Wij maken uitsluitend gebruik van de beste folies die er zijn, van Oracal, 3M en Avery. Zo kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit die wij u leveren ook geborgd is door de leveranciers van deze producten. Hier zit altijd een garantieperiode aan op het materiaal en de levensduur van het materiaal.

Overige
Naast onze machines en onze folies zijn er velen randproducten die wij gebruiken. U kunt ervan uitgaan dat wij onze producten up-to-date houden en dat wij uitsluitend goed materiaal gebruiken. U neemt geen genoegen met een slechte aflevering, en om daar voor te zorgen gebruiken wij dus alleen de beste materialen.